Esittely

  • Nimi: Janne Lahdenperä
  • Ikä: 28 (s. 2.2.1991)
  • Ammatti: ohjelmistosuunnittelija, insinööri (AMK)

Hei!

Olen Janne Lahdenperä 28-vuotias ohjelmistokehittäjä, insinööri Nurmijärveltä. Valmistuin kesäkuussa 2017 HAMK:sta Hämeen ammattikorkeakoulusta tieto- ja viestintätekniikan insinööriksi. Koulutustaustaltani olen ylioppilas. Ylioppilastutkintoni suoritin Hartolassa, Itä-Hämeen opistossa kesällä 2011.

Työkokemusta minulla on ohjelmistokehittäjän työn lisäksi varastotöistä, joissa olen ollut useamman vuoden. Elintarviketeollisuudesta pakkaajan työtehtävistä on kokemusta yli vuoden. Sen lisäksi kokemusta on erilaisista kunnan tarjoamista kesätöistä ja ilmaisjakelulehtien ja mainosten jakamisesta Jakelujuniorit Oy:ssä.

Harrastan vapaa-ajallani monipuolisesti erilaista liikuntaa ja ajanvietteitä. Aikaisemmin olen ollut mukana myös harrastajateatteritoiminnassa. Nykyisin toimin seikkailijajoukkueen johtajana Rajamäen Metsänkävijät ry. -lippukunnassa.

Vapaa-ajallani pyrin lenkkeilemään luonnossa. Käymään kuntosalilla ja uimassa. Myös pyöräily ja hiihto kuuluvat liikunnallisten harrastusteni repertuaariin. Tykkään myös paljon lukemisesta ja musiikin kuuntelusta. Parhaat ikinä lukemani kirjat ovat J.K.Rowlingin Harry Potter -kirjasarja. Musiikissa diggaan hyvin paljon eurotrancesta ja hyvistä rock-kappaleista.

Henkilönä olen mukava, reilu ja muut huomioon ottava. Pidän uuden oppimisesta ja muiden auttamisesta. Tykkään hyvästä huumorista.Tiedostoa muutettu viimeksi: 9.4.2019 23:05.29